DIY | doe-het-zelf-kit Toolbox Dorpse Architectuur

Na de presentatie van het boek en de expo Toolbox Dorpse Architectuur in oktober 2021 trok AR-TUR de voorbije 2 jaar met de Toolbox-on-Tour heel Vlaanderen rond. We faciliteerden het gesprek over concrete dorpse architectuurprojecten in tientallen gemeentes en gaven voor meer dan duizend deelnemers een live-presentatie, gevolgd door een standaard werksessie met de dialoogtool en invulposters. Nu is het tijd voor een nieuwe fase. We ontwikkelden 3 pakketten: een doe-het-zelf-kit (DIY), een praktijkgerichte opleiding (DEEP DIVE) en een dorpsmakerslab (TRIBE).

De doe-het-zelf-kit Toolbox Dorpse Architectuur is een uitnodiging om zelf aan de slag te gaan, om het gesprek aan te knopen met verschillende stakeholders, over wat nu precies goede dorpse architectuur is en om de ontwerpconcepten uit te werken op het terrein.

Het basispakket is een zelfstandige cursus. Alles is meteen beschikbaar en klaar om erin te vliegen, helemaal op jouw tempo.

Je hebt reeds onze publicatie en kaartspel aangeschaft en je wil je graag met onze hulp extra verdiepen in de materie? Met de doe-het-zelf-kit krijg je toegang tot volgend lesmateriaal op ons digitaal platform:

  • 3 invulposters
  • de handleiding
  • het webinar

Prijs: 295 EUR, excl. BTW

Uiteraard kan je ook bijkomend één of meerdere boeken en dialoogtools aanschaffen.

Bestel jouw doe-het-zelf-kit hier.

Invulposters
Handleiding en dialoogtool
Webinar