Uitreiking Belgian Building Awards

Op dinsdag 3 maart worden de Belgian Building Awards op BATIBOUW. Een negenkoppige jury, waaronder Edith Wouters van AR-TUR, heeft de longlist van meer dan 90 inzendingen herleid tot een shortlist van 22 kandidaturen binnen vier categorie├źn: 3|2|1 Facade Award, Build2Work, Mixed Use en Rookie of the Year. Daarnaast zal de jury ook een Pioneer Award uitreiken.

De jury voor de Belgian Building Awards bestaat uit 9 architecten, journalisten en publicisten: Edith Wouters (AR-TUR), S├ębastien Dachy (MAMOUT architectes), Kaat Balcaen (OM/AR), Sylvie Bruyninckx (VIVA architecture), Eric Cloes (Ik ga Bouwen & Renoveren), Rik Neven (architectura.be), Philippe Selke (architectura.be), Arnaud Tandt (NAV en Febelcem) en Jan Melis (waarnemend jurylid namens de Orde van Architecten).

De Belgian Building Awards zijn een initiatief van Batibouw dat voor de uitwerking een beroep doet op Redactiebureau Palindroom en architectura.be. Verder wordt ook nauw samengewerkt met de Orde van Architecten en Ik Ga Bouwen & Renoveren (Sanoma).

Lees meer over de Belgian Building Awards.