Oproep Mobiliteitsverhalen

30 dagen minder wagen: durf jij de uitdaging aan?

In de maand juni is AR-TUR op zoek naar mobiliteitsverhalen in het kader van het Kempenlab Zorgzame Mobiliteit. Woon of werk jij in een landelijk dorp? Passeer je er wel eens wandelend, met de fiets, met de bus of met de wagen? Wil je meewerken aan een meer zorgzame mobiliteit? Meld je dan aan voor onze Oproep Mobiliteitsverhalen.

AR-TUR is op zoek naar een diverse groep van zowel jonge gezinnen, koppels, alleenwonende singles als oudere bewoners. Iedereen is welkom! Vertel het dus zeker door aan je vrienden / ouders / kinderen / kleinkinderen en daag hen uit om ook deel te nemen.

We vragen jou als deelnemer om in de maand juni:

  1. enkele dagen mee te doen met 30dagenminderwagen,
  2. je bevindingen kort neer te schrijven.

Op het einde van de rit kan je jouw ervaringen delen met mobiliteitsdeskundige Kris Peeters. Hij zal aan de hand van een korte bevraging polsen naar jouw mobiliteitsverhaal van de afgelopen dagen.

Ga jij de uitdaging aan?

Ga jij de uitdaging aan om in juni je wagen zoveel mogelijk aan de kant te laten staan? Volg dan onderstaand stappenplan:

  1. Schrijf je in op 30dagenminderwagen en laat je auto zoveel mogelijk rusten.
    Je krijgt inspirerende tips en fijne routes toegestuurd.
  2. Schrijf je vervolgens in via oproep mobiliteitsverhalen en deel jouw verhaal. Maximaal 24 uur na jouw inschrijving ontvang je via mail een mobiliteitsdagboek. Daarin kan je voor jezelf jouw ervaring van een dag zonder (of minder) wagen kort noteren. Bij je inschrijving geef je aan of AR-TUR jou op het einde van de rit mag contacteren voor een korte bevraging. Tijdens deze bevraging peilt mobiliteitsexpert Kris Peeters naar jouw ervaringen van de voorbije dagen.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet en laat van je horen via info@ar-tur.be. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan een zorgzame mobiliteit en zijn je alvast heel dankbaar voor jouw deelname!