Toolbox-on-Tour Vlaams Brabant

In oktober 2021 stelde AR-TUR de Toolbox Dorpse Architectuur voor. Sinds 2022 trekken we de dorpen in en gaan we on tour met de reizende expo en de Dialoogtool Dorpse Architectuur. Na de Kempen bezochten we ook andere gemeentes in Vlaanderen. Begin juni is het de beurt aan de provincie Vlaams-Brabant waar we in Leuven aanmeren met de expo 'Toolbox Dorpse Architectuur'.

Breng een bezoek aan de expo vanaf woensdag 7 tot en met woensdag 21 juni 2023 in het Provinciehuis in Leuven. De expo Toolbox Dorpse Architectuur neemt je mee langs een uitgebreide reeks aan voorbeelden van dorpse figuren en tactieken. Bovendien biedt ze een inkijk in voorbeelden van projectverhalen en tracht ze te verbeelden hoe collectief wonen in dorpen beter kan. Zeker een bezoek waard! Kom jij ook?

  • WAAR
    Provinciehuis Vlaams-Brabant - Provincieplein 1, 3010 Leuven
  • WANNEER
    van woensdag 7 tot en met woensdag 21 juni 2023
    vrije toegang tot de expo Toolbox Dorpse Architectuur
De Toolbox Dorpse Architectuur is een initiatief van AR-TUR in samenwerking met Ward Verbakel (KU Leuven / Plusoffice architects) en Public Space, met ondersteuning van de Vlaamse Overheid, gemeente Malle, gemeente Olen, cofinanciering uit Platteland Plus (bestaande uit middelen van Vlaanderen en Provincie Antwerpen) en de partners van AR-TUR.