Toolbox-on-Tour Asse van 19.09.2023 tot en met 01.10.2023

In oktober 2021 stelde AR-TUR de Toolbox Dorpse Architectuur voor. Sinds 2022 trekken we de dorpen in en gaan we on tour met de reizende expo en de Dialoogtool Dorpse Architectuur. Na de Kempen bezochten we ook andere gemeentes in Vlaanderen. In het najaar trekt de Toolbox Dorpse Architectuur naar 14 gemeentes in Vlaams-Brabant met de reizende expo en daaraan gekoppelde dialoogtafels.

De gemeentes Asse en Affligem nodigen je uit om een bezoek te brengen aan de expo in de Kapel van het Oud Gasthuis in Asse. De expo loopt van dinsdag 19 september tot en met zondag 1 oktober 2023.

De expo Toolbox Dorpse Architectuur neemt je mee langs een uitgebreide reeks aan voorbeelden van dorpse figuren en tactieken. Bovendien biedt ze een inkijk in voorbeelden van projectverhalen en tracht ze te verbeelden hoe collectief wonen in dorpen beter kan. Zeker een bezoek waard! Kom jij ook?

 • WAAR
  Kapel van het Oud Gasthuis - Gemeenteplein 26, 1730 Asse

 • WANNEER
  expo van dinsdag 19 september tot en met 1 oktober 2023
  alle dagen tussen 10u00 en 18u00
  dinsdag tussen 10u00 en 19u30

 • vrije toegang tot de expo Toolbox Dorpse Architectuur
 • MEER INFO
Foto: Katarine Buyse
De Toolbox Dorpse Architectuur is een initiatief van AR-TUR in samenwerking met Ward Verbakel (KU Leuven / Plusoffice architects) en Public Space, met ondersteuning van de Vlaamse Overheid, gemeente Malle, gemeente Olen, cofinanciering uit Platteland Plus (bestaande uit middelen van Vlaanderen en Provincie Antwerpen) en de partners van AR-TUR.