Pastorie Oosthoven

AR-TUR in Opdracht

Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en Bosgroep Kempen Noord verhuizen binnenkort naar de pastorie in Oosthoven. AR-TUR begeleidde de organisaties bij het uitwerken van een goede opdrachtdefinitie en de architectenselectie.

Het Regionaal Landschap en de Bosgroep willen de voormalige pastorie uitbouwen tot een levendig landschapshuis. In een werksessie met medewerkers van beide organisaties stelden we de opdracht scherp. Wat is belangrijk in de werkomgeving? Hoe gaan we om met dubbel gebruik? Welke sfeer beogen we?

De resultaten van de werksessie vormden de basis van het bestek voor de selectieprocedure (onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking). Samen met de opdrachtgevers maakten we een longlist van architecten met aandacht voor diversiteit in achtergrond en ervaring. Drie bureaus lichtten hun referenties en werkwijze toe in een persoonlijk gesprek. Regionaal Landschap en de Bosgroep selecteerden op basis daarvan de architect van hun voorkeur.

AR-TUR begeleidde de opdrachtgevers in dit traject, organiseerde de werksessie, schreef het bestek uit en adviseerde bij de selectie. Meer weten over AR-TUR in Opdracht? Mail ons op info@ar-tur.be.