Nominaties voor Ultima Publieksprijs

Zowel Edith Wouters van AR-TUR als Wiki Women Design van het VAi zijn genomineerd voor de Ultima Publieksprijs. Vanuit AR-TUR willen we graag onze steun betuigen aan het project Wiki Women Design. Je kan nog tot en met 5 mei 2022 jouw stem uitbrengen.

Wiki Women Design

Ieder jaar vindt de uitreiking van de Ultimas plaats. Deze Vlaamse Cultuurprijzen worden door een jury toegekend. Vanaf dit jaar is er ook de Ultima Publieksprijs. Deze prijs gaat naar een natuurlijk persoon, een event of een organisatie die je niet gemakkelijk in een Ultimas-categorie kan onderbrengen maar die evenzeer bijdraagt aan de verbreding van de cultuur en dat in het voorbije jaar expliciet bewezen heeft. Zoals bijvoorbeeld exposities, spektakelevents, lichtshows, festivals, tentoonstellingen, musicalvoorstellingen,...

Met het project Wiki Women Design wil het Vlaams Architectuurinstituut vrouwen in het licht brengen die hun stempel hebben gedrukt op de ontworpen omgeving in Belgiƫ, van (interieur)architect en grafisch ontwerp tot mode en productdesign. Je kan voor 6 mei hier je stem uitbrengen.

Edith Wouters

Ook Edith Wouters van AR-TUR is genomineerd voor de Ultima Publieksprijs! Je kan voor 6 mei hier je stem uitbrengen.